i30 new 2012 Пагано заводиться

Тема в разделе "Поломки", создана пользователем Dimidrolum, 9 окт 2016.

1. Dimidrolum

Dimidrolum Активный пользователь

Симпатии:
    14
    Баллы:
    32
    Теми про цю проблему прочитав і в мене трошки інша проблема. Авто 1.6 бензин (ГБО), пробіг майже 44т.
    Проблема появилась кілька днів назад коли похолодало. Машина почала погано заводитись як на холодну так і на гарячу. Якоїсь закономірності не відмічаю. Щоб завести авто потрібно його крутити від одного до трьох раз по 3-5с. при чому на другому разі мотор зачіпається і тримає обороти біля 100-300об. секунд 2-4 і може заглохнути або ні. Якщо працюючий автомобіль заглушити і одразу завести то він одразу заведеться, а якщо дати постояти 1хв то тут уже під питанням. Сьогодні поставив авто на сонці при температурі +12 то заводиться майже одразу. Те саме спостерігав і в боксі офів на діагностиці, що авто як побуло в приміщенні заводиться без проблем, а коли прийомщик заганяв авто на сервіс при +6 то завелась з другого разу. На СТО зродили комп. діагностику і заміряли тиск у паливній системі і все ок. Відповідно сказали, що можливо був поганий контакт на релюшках і тепер все ок. По дорозі додому зупинився на 15хв подивитись новий мондео в салоні (температура була уже дес +5) і машина не завелась, напевно обідилась на мене)).
    АКБ у мене хороша і стартер молотить у звичайному режимі. Заправляюсь на БРСМ останні 10тис. км. і перед проблемою дні 3 тому доливав до звичайного 95го, 95євро після чого їздив ще 30км на бензині. Машина їздить чудово як на бензині так і на газу, змін жодних. Чек не висвічувався. Бензин у баку стараюсь тримати на рівні трохи менше половини баку. Зранку не залежно від температури даю попрацювати двигуну на холостих 4-7 хв., а потім їду плавно. Але замітив, що десь за 400м від дому є поворот на 90градусів і майже кожного ранку на виході з цього повороту на 3 передачі є провал на 1-3с. А на передодні до самої проблеми із запуском двигуна їздив 4 дні на бензині і одного разу в коли температура не досягла 50градусів машина почала пчихати і дуситись десь 5-6с.
    Вибачте, що так багато інформації але не можу зрозуміти в чому причина такої поведінки нового авто. А саме цікаво, що гарантія ніяк не впливає збереження моїх коштів, оскільки діагностика платна, а діагностувати можна до безкінечності)))

2.  
  3. Alex_killer

Alex_killer Местный житель

Симпатии:
    45
    Баллы:
    56
    Первым делом топливный фильтр, а далее смотреть

4. Dimidrolum

Симпатии:
    14
    Баллы:
    32
    Зробили чистку інжектора і заміну топливного фільтра. Коли забирав машину то вона була в режимі бензину і завелась без проблем. Також вчора залив на окко 95го бо думав, що на брсм паганий преміум. Сьогодні пєчалька, все повернулось назад. Незнаю яким чином але маю підозри до газу.

5. vld111163

vld111163 Пользователь

Симпатии:
    7
    Баллы:
    17
    Який зазор у свічках запалювання?

6. Dimidrolum

Симпатии:
    14
    Баллы:
    32
    Чесно кажучи незнаю. Розхід, тяга і все інше залишається як і було до проблеми. Тому і не привязую свічки.

7. vld111163

vld111163 Пользователь

Симпатии:
    7
    Баллы:
    17
    Значить є привід подивитися та відрегулювати. Єдине, что змінилося, зменшилася температура повітря. При зменшенні температури та збільшеному зазорі важче пробити іскру. Крім того збільшений зазор призводить до збільшення навантаження на котушки запалювання та ключі ЕБК. Тому за 44т, я вважаю, що є привід відрегулювати зазор.

8. Dimidrolum

Симпатии:
    14
    Баллы:
    32
    Попробуєм.

9. bralex

bralex Активный пользователь

Симпатии:
    17
    Баллы:
    47
    И чем закончилось? Имею такую же проблему. Попробуйте перед тем как глушить переходить принудительно на бенз

10. Dimidrolum

Симпатии:
    14
    Баллы:
    32
    Не відписуюсь бо ще тестую. Але розвязка досить несподівана. Свічки не провіряв.
    Машина почала заводитись як на холодну так і на гарячу без проблем уже другий день. Починаючи з понеділка машина починала поступово краще заводитись. Уже у вівторок коли заводив машина, то воне не глохнула, а різко втрачала обороти майже до нуля але роздуплялась за 2-3с. У вівторок цей провал при старті ще зменшився.
    Маю припущення на рахунок бензина або невідомого косяка машини. Допускаю, що міг помилитись пістолетом і влити 95 преміум (це спирт) хоча сумніваюсь або 95евро був бадяжений. Після заміни топливного фільтру заправив 20л на окко звичайної 95 і от за 4-5 днів почались позитивні зміни. Поки якось так. Доречі у диллера казали, що це така третя машина і причина невідома. Такщо дарма я потратив 1500грн на дігностику

Andru нравится это.
  11. васек

васек Коренной житель

Симпатии:
    66
    Баллы:
    133
    ...ЗА 44 Т ИХ НАДО УЖЕ ДВА РАЗА ЗАМЕНИТЬ...???

12. Dimidrolum

Симпатии:
    14
    Баллы:
    32
    Заміна була на 30т., слідуюча на 60т. Якщо буде час то попробую відкрутити і сфоткати ті, що зараз є. Єксплуатація мого автомобіля проходить в щадящому режимі ( тобто на трасі, я навіть на роботу добираюсь через обїздну дорогу) і тому в мене масло при 15т. пробігу золотистого кольору, а не темне і газові фільтра досить чисті.

13. васек

васек Коренной житель

Симпатии:
    66
    Баллы:
    133
    ХОРОШЕЕ МАСЛО С МОЮЩИМИ ПРИСАДКАМИ-при таком пробеге должно стать ЧЕРНЫМ...

14. vld111163

vld111163 Пользователь

Симпатии:
    7
    Баллы:
    17
    Да, может бывает и так. Я просто предложил исключить свечи, как один из возможных вариантов проблемы.

15. bralex

Симпатии:
    17
    Баллы:
    47
    Тоже собираюсь поменять свечи

Andru нравится это.
  16. Andru

Andru Коренной житель

Симпатии:
    254
    Баллы:
    210
    Кстати, тоже в последнее время начал чувствовать легкую детонацию пока движок холодный. Поменял свечи и все стало нормально.

17. bralex

Симпатии:
    17
    Баллы:
    47
    Куплены родные свечи, масло и фильтр. На днях собираюсь прокатится на ТДМ на чугуевскую. Заодно и переобуюсь. Кстати, кто уже переобулся? Где по чем нынче переобувают?

Загрузка...

Поделиться этой страницей