Химчистка салона, полировка авто

Тема в разделе "Доска объявлений", создана пользователем Рyc, 7 апр 2021.

  1. Рyc

    Рyc Активный пользователь

    Сообщения:
    114
    Симпатии:
    9
    Баллы:
    32
    Добрый день, предлагаю услуги по полной химчистке салона и багажника автомобиля, "не за все деньги", (бюджет I30 +- 1300 грн.), а также, востановительная полировка кузова, кому интересно звоните 0978515068, пишите в Viber, (с. Белогородка, Киево-Святошинский р-н)
     
  2.  
  3. Рyc

    Рyc Активный пользователь

    Сообщения:
    114
    Симпатии:
    9
    Баллы:
    32
  4. Рyc

    Рyc Активный пользователь

    Сообщения:
    114
    Симпатии:
    9
    Баллы:
    32
    Всім мирного, і доброго дня, ми продовжуємо працювати, не в повному складі, в скрутних умовах, без світла, з генератором, але працюємо, зараз найбільше замовлень на повну передпродажну підготовку авто, одні люди з різних причин продають авто, інші купують, і так рухається цей ринок, ми в ньому приймаємо участь готуючи авто до продажу, адже кожний хто купує авто на вторинному ринку, срівно купує "новий автомобіль". Наша задача - естетика.
    В передпродажну підготовку авто входить: хімчистка підкапотного простору, хімчистка салону і багажнику, підкраси сколів та подряпин, поліровка кузову і нанесення твердого воску, додатково можуть бути проведені роботи з хімчистки литих дисків з їх зняттям, підкрас металевих дисків від іржі, покраска суппортів, тормозних дисків/барабанів, видалення іржі з видимих частих ходової, нанесення антигравійних сумішей. За необхідності, видалення вмятин без покраски системою "PDR"
    Переглянути наші роботи можна і на нашому сайті, де ми продаємо свої авто: Autohaus.cars.ua
    Ціни оговорюємо індивідуально, з привязкою до конкретного авто, і необхідністю в тих чи інших роботах, якщо коротко то, хімчистка салону від 50$ поліровка кузову від 100$ - чому від?, тому, що за базу беремо хетчбек I30 / та сама Фабія, "гольф клас", і далі авто ростуть в габаритах, росте і ціна.
     
Загрузка...

Поделиться этой страницей